MS DESIGN COLLECTIONS FOLLOWERS

BERMINAT..?? ORDER KAT SINI YA....

Name:
Contact No:
Email Address:
Mailing Address:
Product Code/Item:
Any Enquiry/Comments:

This contact form was created by Freedback.

Sunday, November 24, 2013

HANGER 17 CLIPS - HARGA YG TERBAIK DIPASARAN ONLINE SINCE 2009




Bismillah ArRahman ArRahim... 

Assalammualaikum.....

Syukur Alhamdullilah.. 

Segala puji bagi Allah, Tuhan sekelian alam. Selawat serta salam buat junjungan mulia Nabi Muhammad SAW keluarga serta para sahabat dan pengikut yang istiqamah menuruti baginda hingga ke hari kiamat....

Utk menghargai customers setia kami, hujung2 tahun ni kami nak beri harga terbaik buat semua.. dan pastinya mcm biasa.... HARGA YG TERBAIK DIPASARAN ONLINE sejak 2009... xpernah naik... dan inshaAllah akan sentiasa berikan yg termurah mengikut kesesuaian... xpercaya? utk customers yg dah biasa.. cer PM kami... pasti berbaloi2... :D

Jom dptkan Hanger 17 Clips utk tudung berawning anda supaya koleksi tudung kesayangan anda kemas & tersusun rapi.. serta memudahkan pencarian.... 

Masih mengekalkan HARGA YG TERBAIK DIPASARAN ONLINE dgn harga RM26 TERMASUK POSTAGE for semenanjung M'sia & RM31 for Sabah/Sarawak...

utk pertanyaan/pembelian BORONG @ AGENT DROPSHIP sila whatapps/sms @ 0126565630 or pm FB Kak Suhaini Saperan... 


Harga BORONG boleh dirunding mengikut kesesuaian, dan pastinya memuaskan hati... 

InshaAllah kami akan berikan harga yg terbaik utk semua... Terima kasih... Moga Allah swt merahmati anda semua dan memberikan kejayaan yg cemerlang dlm apa jua usaha yg kita semua diusahakan... Allahumma Aamiin..

Saturday, July 20, 2013

OFFER HANGER 17 CLIPS BERWARNA PUTIH - LEBIH KUKUH LEBIH MENARIK ! HANYA RM28 / RM33 SHJ

Bismillahirrohmaanirrohim.... Assalammualaikum..... 

dptkan Hanger 17 Clips utk tudung berawning anda supaya koleksi tudung kesayangan anda kemas & tersusun rapi.. serta memudahkan pencarian.... masih OFFER dgn harga RM28 siap postage for semenanjung M'sia & RM33 for Sabah/Sarawak...

Now utk new stok, terdpt clips berwarna putih.. sementara stok masih ada. whatapp/sms @ 0126565630 or pm FB Kak Suhaini Saperan atau FB Page MS Design Collections... Terima kasih... :)

*** inshaAllah harga kami terbaik di pasaran online... sila PM for harga borong & utk jd agent dropship... sgt berbaloi... :)

Wednesday, May 22, 2013

UPDATE STOCK




SENARAI PRODUK

1. MAIXARA
2. FIGURE UP
3. AURA WHITE
4. FERWHITE
5. SABUN SUSU BERAS
6. FELLINA LOTION SLIMMING
7. 2BE GORGEOUS


UNTUK PESANAN & ORDER SILA SMS 0126565630 KAK SUHAINI OR PM @ FB PAGE - MS DESIGN COLLECTIONS

TERIMA KASIH

Wednesday, May 15, 2013

HANGER BESI + CLIPS HITAM 17 PCS RM28



Bismillahhirrahmannirahhim...

Assalammualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh....

Syukur Alhamdullilah.. Segala puji bagi Allah, Tuhan sekelian alam. Selawat serta salam buat junjungan mulia Nabi Muhammad SAW keluarga serta para sahabat dan pengikut yang istiqamah menuruti baginda hingga ke hari kiamat....


HANGER BESI + CLIPS HITAM 17 PCS RM28

(Harga terbaik dipasaran.... Insha Allah :D)

NOW OFFER FOR POS FREE....
(SEMENANJUNG MALAYSIA ONLY)

SABAH/SARAWAK PLS ADD RM6 FOR POS


HARGA SPECIAL FOR WHOLESALE...
PLS PM YA.. IF NAK CEPAT SMS LER KAK ANI YA... :D

SMS 012-6565630 KAK ANI FOR ORDER... TQVM



**** untuk makluman agent Dropshipper kami sudah tiada kekosongan buat masa ini... ini krn untuk memastikan urusan & perkhidmatan berjalan dgn baik & lancar serta mengelakkan masalah kekurangan stok...
InshaaAllah... :)


Terima kasih diatas kesudian anda utk menjd salah seorg Dropshipper kami... Moga rezeki yg diberi olehNya ini barakah utk di kongsi oleh mereka2 yg lebih memerlukan.. :)

TRACKING NO. 08/05/2013 - 16/05/2013 - TERIMA KASIH

Assalammualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh....


Syukur Alhamdullilah.... Segala puji bagi Allah, Tuhan sekelian alam. Selawat serta salam buat junjungan mulia Nabi Muhammad SAW keluarga serta para sahabat dan pengikut yang istiqamah menu...ruti baginda hingga ke hari kiamat....

 
TRACKING NO. MAY 2013 (PRODUK HANGER)

08/05/2013 - 16/05/2013

POS DOMESTIK

1. CD186263199MY - MEGARWATI, JOHOR
2. CD186263225MY - ZAINARITA ZAINAL, N9 (DS NISA)
3. CD186263389MY - RADHIAH, JOHOR (DS NISA)
4. CD186263106MY - SHUE, JOHOR (DS NISA)

POS LAJU 1. EM611105391MY - NORFADZILAH, PAHANG
2. EM611105388MY - KHAIRUL BARIYYAH, T'GANU
3. EM611105414MY - SITI HAJAR, JOHOR
4. EM611105365MY - KHAIRUL BARIAH, KL (DS YATI)
5. EM611105330MY - NOOR FAIZAH, N9 (DS AZLIN)
6. EM611105357MY - FAKHRIAH, KAJANG (DS AZLIN)
7. EM403049658MY - ZAKINAH, KEDAH (DS AZLIN)
8. EM611105343MY - HAFIZAH, SG. BULOH (DS AZLIN)
9. EM811934805MY - KHAIRUL BARIYYAH, TGANU
10. EM611105309MY - SITI MAZMAH, SABAH
11. EM811258322MY - ISMARIZAN, KELANTAN
12. EM811258319MY - AZLINA, KEDAH (DS AZLIN)
13. EM811258305MY - NURAENY, SABAH (DS SABAH)
14. EM811258177MY - NURUL, T'GANU (DS NISA0
15. EM811258185MY - PN. RAHAYU, CHERAS JAYA (DS ADILAH)
16. EM811258225MY - ROZILA, PERAK (DS YATI)
17. EM611105374MY - ASMA, PJ (DS YATI)
18. EM811258194MY - SITI HAJAR, KEDAH (DS AZLIN)
19. EM611105312MY - FADHIRAH, SABAH (DS AZLIN)

Alhamdullilah... mohon maaf di atas masalah2 yg xdpt pihak kami elakkan... kami sudah berusaha semampunya utk berikan yg terbaik utk anda... Terima kasih...

Order utk stok Sabtu 18/05/2013 akan ditutup pd hari Jumaat ptg... utk order stok anda sila hubungi kak thru sms 0126565630 Suhaini or pm kak ok... moga kalian semua dimurahkan rezeki dan diberkati selalu... Aamiin...

WEBSITE SUDAH PULIH.... :) ALHAMDULLILAH...


 
Assalammualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh....

Syukur Alhamdullilah.... Segala puji bagi Allah, Tuhan sekelian alam. Selawat serta salam buat junjungan mulia Nabi Muhammad SAW keluarga serta para sahabat dan pengikut yang istiqamah menuruti baginda hingga ke hari kiamat....
 
Website sudah pulih dr gering yg xberapa panjang... kerana kecuaian sendiri saya hampir kehilangan website yg xseberapa ini... Terima kasih kepada mereka2 yg telah membantu mendapatkan domain website ini kembali.. jasa kalian semua hanya Allah swt yg mampu membalasnya... InshaAllah selepas ini website ini akan diupdate seperti biasa... Mulai dr hari ini link website ini adalah http://www.msdesigncollection.com
Terima kasih semua....
"Ya baik itu dtgnya dr Allah swt.. yg kurang sempurna itu dtg dr diri saya sendiri..."